lentemenu 2018

Lentemenu

Bij het aperitief

Bietkroketje — pickles | loof poeder
Noordzeeschelpen — soepje | citroengras | peterselie

Brood — frisse tapenade & fijne rauwe ham | boter | koolzaadolie 

 

Meneer menu

Krab — haring kaviaar | avocado | bergamot | radijs 

Sint-Jacobsvrucht & Inktvis — kroepoek | zwarte risotto | zeewier 

Kreeft — curry | kokos | venkel | sesam | bisque* 

Sot l`y laisse — spitskool | enoki | bosui 

Kalfsonglet — asperges | lardo di colonnata | erwtjes | gekonfijte krieltjes | dragon 

Hinkelspel — Pas de Bleu & Rouge | rode biet – framboos | uienconfijt** 

Kruidige Ananas — Havana Club 7 anos | hangop | karamel 

 

Snoep bij koffie of thee

Truffel — karamel | koffie
Tartelette — abrikoos | rozemarijn | pistache
Neuzen marsepein 

 

Het menu kan wijzigen naargelang het aanbod en de kwaliteit van de ingrediënten.

 

Lentemenu — € 69

* Kreeft — € 20
(i.p.v. +€ 12)
** Kaas — € 12
(i.p.v. dessert +€ 5)

Aangepaste wijnen — € 35
4 Europese wijnen
Wijn bij de kreeft — € 7
Wijn bij de kaas — € 6
Wijn bij de dessert — € 7

Aangepaste bieren — € 25
4 Belgische speciaal bieren
Bier bij de kreeft — € 4
Bier bij de kaas — € 3,5
Bier bij de dessert — € 7