Wildmenu

Wildmenu 2019

Bij het aperitief

Brood
paté van wild zwijn | hoeveboter

Gepofte knolselder
geroosterde pecannoten | lavas

Aardpeer
gerookte makreel | krokante salie | aardpeerchips

 

Meneer menu

Carpaccio coquille
roze pompelmoes | avocadocrème | groene appel | komkommer | winterpostelein

Griet
risotto | mergpompoen | portobello

Kreeft *
venkel met zwarte sesam | curry, kokos & citroengras | bisque

Ravioli van everzwijn
spitskool velouté | muskaat room

Hertenfilet
crème van butterraap | amandelkroketten | wilde champignons | gekarameliseerde zilverui | wildjus ‘grand veneur’ | gemarineerde rode biet

Hinkelspel **
espuma van Pas de Bleu | confit van kweepeer | hazelnootkrokantje

Jonagold
vanille bourbon | bladerdeeg | gezouten karamel

 

Snoep bij koffie of thee

Truffel
karamel | koffie

Tartelette
abrikoos | rozemarijn | pistache

Kokos marsepein

 

Het menu kan wijzigen naargelang het aanbod en de kwaliteit van de ingrediënten.

 

Meneer menu — € 69

* Kreeft — € 20
(i.p.v. +€ 12)
** Kaas — € 10
(i.p.v. dessert +€ 5)

Aangepaste wijnen — € 35
5 Europese wijnen
Wijn bij de kreeft — € 7
Wijn bij de kaas — € 6

Aangepaste bieren — € 25
5 Belgische speciaal bieren
Bier bij de kreeft — € 4
Bier bij de kaas — € 3,5